Het was weer een bewogen jaar voor Dream-fish..

Het aanwinnen van nieuwe leveranciers, het uitbreiden van onze klantenkring, en gestadig onze naam op proberen te bouwen.

We weten dat het apart blijft, een aquariumwinkel bij een showroom, maar er moet ergens een begin zijn. Eenmaal bij ons binnen zien de mensen dat de bakken goed draaien en de koralen gezond er bij staan. En we zijn er trots op dat de meeste mensen weer bij ons terugkomen voor meer visjes en koraaltjes als ze zien dat het bij hen thuis ook groeit en bloeit.

Zonder U hadden wij dit nooit kunnen doen, want wat is een winkel nou zonder zijn klanten?

Daarom op deze laatste dagen van 2018, willen wij als Dream-Fish U bedanken voor de klandizie en fijne momenten. We wensen U een goed uiteinde van dit jaar en hopen U zeer snel weer te mogen begroeten.

Categorie├źn: Dream-Fish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *